Laatste nieuws

Alan Scheinson wins from Shanghai Goa at GLORY 46

GLORY veteraan Alan "Superboy" Scheinson uit  Argentinie mocht ook meedoen aan de GLORY 46 SuperFight Series, als vervanging van Khaial Dzhaniev tegen Shanghai "Tiger" Gao.

GLORY 46 vond afgelopen zaterdag 14 Oktober plaats in China. Alan "Superboy" Scheinson moest vechten tegen nationaal Sanda kampioen Shanghai "Tiger" Goa. Het gevecht was in catchweight van 75 kilogram. Shanghai Goa heeft 41 professionele gevechten op zijn naam, waarvan 90%  gewonnen en 14% KO, Alan Sheinson heeft 53 professionele gevechten op zijn naam, waarvan 91% gewonnen en 77% KO.

In ronde 1 had Shanghai Goa, Alan 2 keer op de grond gegooide en hem aan het wankelen gemaakt. De eerste ronde is gewonnen door Goa volgens 4 van de 5 juryleden. In ronde 2 kwam Scheinson meer naar voren en gaf hij Goa een goede hoge linkerknie en een rechterhand. 3 van de 5 jury leden gaven deze ronden dan ook aan Scheinson. In ronde kreeg Scheinson een kopstoot waardoor hij erg aan het bloeden was en het gevecht even gestopt werd. Toen het gevecht weer verder gooide Scheinson zijn beste wapens in de strijd, namelijk zijn low kicks. 

Na 3 rondes van 3 minuten won Alan "Superboy" Scheinson het gevecht door een meerderheid van de punten. 

 

Alan Scheinson wins from Shanghai Goa at GLORY 46

Cor Hemmers
Cor Hemmers
Founder Hemmers Gym
Laatste nieuws
Marat en Harut Grigorian vechten bij GLORY 54 in Birmingham
Marat en Harut Grigorian vechten bij GLORY 54 i...
Zaterdag 2 Juni vindt GLORY 54 plaats in Birmingham, UK.   Onze eigen vechters Harut Grigor...
Lees meer
Ramon Dekkers - De Diamant van Breda
Ramon Dekkers - De Diamant van Breda
Ramon 'The Diamond' Dekkers wordt ook wel de 'Zoon van Tuinzigt' genoemd(de wijk waar hij opgroeide in Breda), a...
Lees meer
Errol Zimmerman zal gaan vechten voor de A1 World Combat Cup
Errol Zimmerman zal gaan vechten voor de A1 Wor...
Na de succesvolle kwalificatierondes is het nu tijd voor de finale van de A1 World Combat Cup. Deze zal plaatsvinden ...
Lees meer
Marat en Harut Grigorian zijn beide #1 bij de r...
Marat Grigorian en Harut Grigorian zijn beide nummer 1 in de ranking. Marat Grigorian is de nummer 1 in de liverkick Lightweight ranking. Harut Grigorian is de nummer 1 in de liverkick Welterweight ranking.  Beide vechters van Hemmers Gym zijn omhoog gegaan in de ranking en doen het erg goed! Bekijk de actuele ranking...
Lees meer