Onze Trainingen

Personal Training

Personal training door onze USA gecertificeerd Personal trainer Carlo Dekkers

Carlo Dekkers is geboren op 9 maart 1973 en is de middelste broer van de broers Ramon, Carlo en Nick. Carlo Dekkers zelf was een top 3 A-klasse kickbokser en ook Nederlandse Jeugd Boks Kampioen.

Carlo Dekkers besloot uiteindelijk om zijn carrière voort te zetten in de Verenigde Staten waar hij werkte in de sport-en filmindustrie. Carlo Dekkers heeft sterke interpersoonlijke vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Hij begrijpt tot in detail de principes van martial arts en hun toepassing in de prettige omgang met mensen. Carlo Dekkers volgde in de VS cursussen voor personal trainer en is ook officieel gecertificeerd USA TRX trainer. Carlo Dekkers werkt nu als een personal trainer en Private Coach. Carlo heeft toegang tot speciaal ingerichte verschillende unieke locaties voor personal training, maar Carlo geeft ook personal training op locatie of thuis

Ervaring:

Carlo Dekkers heeft ervaring als Nederlandse kickboxing instructeur en is zelf een voormalig vechter met meer dan 25 jaar ervaring in het trainen van de beste vechters in de wereld. Gespecialiseerd in groepstraining, met inbegrip van organisaties zoals politiemensen, gepensioneerd Navy SEALS en het elite team, USA SEAL Team Six.

Hoofd Trainer - Bas Rutten's Elite MMA - 2011-2013.

Elite MMA is een landelijk erkende Mixed Martial Arts sportschool gespecialiseerd in beginner, intermediate en gevorderd niveau van training. Ze geven work-outs aan vrouwen, kinderen en enkele van de meest talentvolle business executives over de hele wereld. Zijn training video kan worden bekeken op http://youtu.be/m8rdZP4K5Sc. Carlo was Trainer bij het Golden Glory team van Maart 2004 – 2011. Golden Glory was de thuisbasis van enkele van de meest talentvolle kickboksers in de wereld. Van 1985 tot 1995 was Carlo Dekkers een professionele kickbokser in Nederland. Carlo vocht 65 gevechten en werd derde op de Europese ranglijst. Hij was Nederlands Kampioen Boksen. Zijn record is 49 overwinningen (20 KO), 12 verlies en 4 onbeslist.

Film en Televisie: Henchman voor Ben Bray Stunts Geproduceerd: Eva Longoria voor Cannon.

Contactinfo: Carlodekkers.nl

 

Prijzen
Op aanvraag
Aantal dagen
Variabel
Contact opnemen