Kickboxing Breda

Hemmers Gym is de sportschool in Breda waar diverse trainingen en groepslessen gegeven worden in Kickboxing, Martial Arts en Muay Thai. Wij staan bekend als de autoriteit op dit gebied en we zijn ook de thuisbasis van vele kampioenen. Maar wij zijn er niet alleen voor de kampioenen, maar ook voor iedereen die kennis wilt maken met de sport. 

Wie zijn wij?

Hemmers Gym is opgericht in 1984 en heeft nu inmiddels 3 vestigingen. In Breda, Amsterdam en zelfs in Brazilie. De Gym in Breda is op slechts 2 minuten loopafstand van Breda Centraal Station en het station is ook gemakkelijk te bereiken met een intercity vanuit Schiphol.

Naast groepslessen en trainingen in kickboxing bieden we ook arrangementen aan voor vechters uit het buitenland. Je kunt hierbij ook gebruik maken van onze appartementen op loopafstand van de gym. 

Hemmers Gym is de autoriteit op het gebied van Kickboxing, Muay Thai en Mixed Martial Arts. Het is niet alleen de thuisbasis van kampioenen maar misschien ook wel die van jou!

Meer informatie over kickboxing in Breda?

Wil je meer informatie over Hemmers Gym? Neem nu contact met ons op via de mail of bel +31(0)634500308. Wij helpen je graag! Op de website vindt je ook meer informatie over het rooster. Hopelijk zien we je snel bij ons in de Gym!