Kickboxen Breda

Bij Hemmers Gym in Breda kun je diverse trainingen en groepslessen volgen op het gebied van Kickboxen, Martial Arts en Muay Thai. Wij zijn de autoriteit op het gebied van deze vechtsporten en voor veel kampioenen de thuisbasis. Maar Hemmers Gym is er er ook voor mensen die kennis willen maken met de sport en toegankelijk voor iedereen.

Wie zijn wij?

Hemmers Gym, opgericht in 1984, heeft 3 vestigingen. Wij zijn te vinden in Breda, Amsterdam en zelfs in Brazilie. Breda is gemakkelijk te bereiken met de trein vanuit Schiphol en de Gym is op maar 2 minuten lopen vanaf Breda Centraal Station.

Wij bieden diverse diensten aan, zoals groepslessen en trainingen, maar ook arrangementen voor vechters die uit het buitenland komen. Denk hierbij aan trainingen in kickboxen, maar ook het gebruik van één van onze appartementen dicht bij de sportschool. 

Hemmers Gym is de autoriteit op het gebied van Kickboxen, Muay Thai en Mixed Martial Arts. Het is niet alleen de thuisbasis van kampioenen maar misschien ook wel die van jou!

Meer informatie over kickboxen in Breda?

Ons rooster vindt je op de website. Wil je meer informatie over kickboxen, muay thai of mixed martial arts bij Hemmers Gym? Je kunt contact met ons opnemen per telefoon +31(0)634500308 of per mail. Wij staan je graag te woord! Hopelijk tot snel bij Hemmers Gym!