Kickboxen Haagse Beemden

Hemmers Gym in Breda geeft diverse trainingen en groepslessen in Kickboxen, Martial Arts en Muay Thai. Wij zijn het huis van vele kampioenen en de autoriteit op het gebied van Kickboxen, MMA en Muay Thai. Maar Hemmers Gym is niet alleen de thuisbasis van ervaren vechters, wij zijn er er voor iedereen die kennis wilt maken met de vechtsport.

Wie zijn wij?

In 1984 is Hemmers Gym opgericht in Breda, inmiddels zijn we uitgegroeid tot 3 vestigingen. Wij hebben vestigingen in Breda, Amsterdam en zelfs in Brazilie. Hemmers Gym is makkelijk te bereiken vanaf Breda Centraal Station (slechts 2 minuten lopen). Daarnaast is Breda ook snel vanuit Schiphol te bereiken met de intercity.

Wij geven groepslessen en trainingen in kickboxen, maar bieden ook arrangementen aan voor vechters uit het buitenland die hier willen trainen. In dit pakket zit verblijf in één van onze appartementen en natuurlijk trainingen. De Gym is uiteraard makkelijk te bereiken vanuit de appartementen.

Hemmers Gym is de autoriteit op het gebied van Kickboxen, Muay Thai en Mixed Martial Arts. Het is niet alleen de thuisbasis van kampioenen maar misschien ook wel die van jou!

Meer informatie over kickboxen in Haagse Beemden?

Op de website vindt je meer informatie over de lessen en ons rooster. Wil je meer informatie over Hemmers Gym? Wij beantwoorden al je vragen. Neem contact met ons op per mail of per telefoon +31(0)634500308. Hopelijk zien we je snel bij Hemmers Gym!