Kickboxing Haagse Beemden

Bij Hemmers Gym kun je terecht voor Kickboxing, Martial Arts en Muay Thai. Wij de autoriteit op dit gebied en geven diverse trainingen en groepslessen. Wij zijn de thuisbasis van vele kampioenen, maar Hemmers Gym is er ook voor mensen die kennis willen maken met oa Kickboxing. Iedereen is bij ons welkom.

Wie zijn wij?

Hemmers Gym is in 1984 begonnen in Breda en is inmiddels flink gegroeid. Wij zijn gevestigd in Breda, Amsterdam en zelfs in Brazilie. Vanaf Breda Centraal Station is het maar 2 minuten naar Hemmers Gym. En ook het station is vanuit Schiphol gemakkelijk te bereiken per trein.

Wij bieden arrangementen aan voor vechters uit het buitenland en geven groepslessen en trainingen in Kickboxing, Muay Thai en Mixed Martial Arts. Het arrangement bestaat oa uit trainingen en kan gecombineerd worden met verblijf in één van onze appartement (op loopafstand van de Gym).

Hemmers Gym is de autoriteit op het gebied van Kickboxen, Muay Thai en Mixed Martial Arts. Het is niet alleen de thuisbasis van kampioenen maar misschien ook wel die van jou!

Meer informatie over kickboxing in Haagse Beemden?

Heb je meer informatie nodig over Hemmers Gym? Neem dan contact met ons op via de mail of bel +31(0)634500308. Voor meer informatie over onze lessen, bekijk dan ons rooster. Wij zullen je zo snel mogelijk proberen te helpen. Hopelijk maak jij binnenkort ook deel uit van Hemmers Gym!