Laatste nieuws

Cor en Nick Hemmers vieren 35 jaar Hemmers Gym Breda

Cor en Nick Hemmers staan dit jaar 35 jaar aan de top in de kickbokswereld. Opgericht door Cor Hemmers in 1984, voert zijn zoon Nick sinds 2012 de scepter over Nederlands oudste kickboksschool van Nederland, Hemmers Gym in Breda. Met het 35-jarig bestaan van Hemmers Gym deze maand, blikken Cor en Nick Hemmers met een speciaal jubileum magazine terug op de behaalde successen aan de top van het Muay Thai- en kickboksen: te zien op http://www.nickhemmers.com/mobile/index.html

Cor Hemmers: “Het Nederlandse kickboksen is een begrip geworden in de hele vechtsportwereld, ook in het MMA. Als ik terugkijk op de afgelopen 35 jaar hebben Ramon Dekkers en ik toch wel aan de bakermat gestaan van het hedendaagse kickboksen...”

Nick Hemmers vult aan: “Ik ben letterlijk geboren in de kickbokssport. Mijn vader en broer waren legendarische pioniers. Ik doe mijn best om die traditie voort te zetten. Mijn recente debuut in de UFC opent nieuwe perspectieven voor mijzelf in het MMA.”

Een van de bekende vechters van Hemmers Gym is GLORY Lightweight Champion Marat Grigorian, die zondag 12 oktober opnieuw zijn titel verdedigt tijdens GLORY 69 Düsseldorf. Grigorian is in zijn gewichtsklasse de absolute wereldtop en is de zoveelste kampioen die het Bredase Hemmers Kickboxing Instituut de laatste 35 jaar heeft afgeleverd.

www.nickhemmers.com

Door: Triple P Entertainment | Pauline Verhoeven - 8 oktober 2019

Cor en Nick Hemmers vieren 35 jaar Hemmers Gym Breda

Cor Hemmers
Cor Hemmers
Founder Hemmers Gym
Laatste nieuws
Hemmers & Hendriks
Vanaf vandaag te zien op Veronica Fight. In de nieuwe serie 'Hemmers & Hendriks' spreekt Hélène Hendriks met Cor Hemmers over zijn carrière in het kickboksen en alle hoogtepunten uit de GLORY-geschiedenis. Volg het via youtube of bekijk het filmpje hieronder.
Lees meer
GLORY 74 was een groot succes
GLORY 74 was een groot succes
Glory 74 - Colission 2 was a succes and a great ending of 2019. Glory 74 was a huge event last weekend in Arnhem, Ho...
Lees meer
Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw verdedigen op zaterdag 7 december
Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw ve...
Op 7 December zal Marat Grigorian zijn wereldtitel voor de tweede keer verdedigen bij Glory 73 in Shenzhen. Hij won ...
Lees meer
Marat Grigorian is nog steeds de lightweight kampioen!
Marat Grigorian is nog steeds de lightweight ka...
Marat Grigorian verdedigde vanavond zijn wereldtitel Beztati. Marat Grigorian heeft een professioneel ...
Lees meer