Laatste nieuws

Marat Grigorian is nog steeds de lightweight kampioen!

Marat Grigorian verdedigde vanavond zijn wereldtitel Beztati. 

Marat Grigorian heeft een professioneel record van 61-11-1, met 35 KO's en is de lightweight wereldkampioen en Tyajani 'The Wonderboy' Beztati heeft een record van 19-3, met 6 KO's.

Marat Grigorian won de titel begin dit jaar van Sitthichai. Vanavond stonden Beztati en Grigorian voor het eerst tegenover elkaar in de ring. 

Het titel gevecht bestond uit 5 rondes. Tyajani ging gelijk naar voren in de eerste ronde. Marat bleef rustig en vecht goed naar voren. Maakt veel combinatie en gebruikt veel lowkicks om Tyajani's geheime wapen uit te schakelen, namelijk zijn jumpkick. 

In de tweede ronde blijft Marat druk zetten. Tyajani countert goed, de wedstrijd gaat op en neer. De ronde is close, maar gaat naar Marat Grigorian. 
Vanaf de vierde ronde begint Tyajani het zwaarder te krijgen. Hij lijkt vermoeiend en krijgt veel opstoten en lowkicks te verduren van Marat. Marat zet Tyajani vast in de hoek.

Tyajani begon sterk, maar uiteindelijk nam Marat de wedstrijd over. 
Marat Grigorian won de wedstrijd unaniem en behoudt daarmee zijn wereldtitel. 

 

Marat Grigorian is nog steeds de lightweight kampioen!

 

Nicky Hemmers
Nicky Hemmers
Gym owner
Laatste nieuws
Hemmers & Hendriks
Vanaf vandaag te zien op Veronica Fight. In de nieuwe serie 'Hemmers & Hendriks' spreekt Hélène Hendriks met Cor Hemmers over zijn carrière in het kickboksen en alle hoogtepunten uit de GLORY-geschiedenis. Volg het via youtube of bekijk het filmpje hieronder.
Lees meer
Update: Hemmers Gym tijdelijk gesloten
Op advies van het RIVM , NOC/NSF aangaande het corona virus zijn wij helaas genoodzaakt om de sportschool gesloten te houden tot 28 april 2020. We willen uiteraard ook dat onze cursisten en medewerkers gezond blijven! Mocht dit veranderen/verlengd worden, zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen. Graag bedanken wij jullie voor het begrip en verwelkomen we jull...
Lees meer
Hemmers Gym tijdelijk gesloten
Op advies van het RIVM , NOC/NSF aangaande het corona virus zijn wij helaas genoodzaakt om de sportschool te sluiten tot 6 april 2020. We willen uiteraard ook dat onze cursisten en medewerkers gezond blijven! Mocht dit veranderen/verlengd worden, zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen. Graag bedanken wij jullie voor het begrip en verwelkomen we jullie weer zodra we...
Lees meer
GLORY 74 was een groot succes
GLORY 74 was een groot succes
Glory 74 - Colission 2 was a succes and a great ending of 2019. Glory 74 was a huge event last weekend in Arnhem, Ho...
Lees meer