Laatste nieuws

Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw verdedigen op zaterdag 7 december

Op 7 December zal Marat Grigorian zijn wereldtitel voor de tweede keer verdedigen bij Glory 73 in Shenzhen.

Hij won de titel eerder dit jaar van de voormalige kampioen Sittchichai en verdedigde zijn eerste titelgevecht tegen Tyjani Beztati in oktober dit jaar succesvol.

Marat Grigorian heeft een professioneel record van 62-11-1 met 35 KO's en is de huidige lightweight wereldkampioen. Hij zal vechten tegen Elvis Gashi, wie een professioneel record heeft van 23-0-0 met 11 KO's en de #3 lightweight is in de glory ranking. Marat Grigorian vecht voor Armenia en Elvis Gashi voor United States of America.

Het titelgevecht bestaat uit vijf rondes.

Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw verdedigen op zaterdag 7 december

Nicky Hemmers
Nicky Hemmers
Gym owner
Laatste nieuws
Hemmers & Hendriks
Vanaf vandaag te zien op Veronica Fight. In de nieuwe serie 'Hemmers & Hendriks' spreekt Hélène Hendriks met Cor Hemmers over zijn carrière in het kickboksen en alle hoogtepunten uit de GLORY-geschiedenis. Volg het via youtube of bekijk het filmpje hieronder.
Lees meer
Update: Hemmers Gym tijdelijk gesloten
Op advies van het RIVM , NOC/NSF aangaande het corona virus zijn wij helaas genoodzaakt om de sportschool gesloten te houden tot 28 april 2020. We willen uiteraard ook dat onze cursisten en medewerkers gezond blijven! Mocht dit veranderen/verlengd worden, zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen. Graag bedanken wij jullie voor het begrip en verwelkomen we jull...
Lees meer
Hemmers Gym tijdelijk gesloten
Op advies van het RIVM , NOC/NSF aangaande het corona virus zijn wij helaas genoodzaakt om de sportschool te sluiten tot 6 april 2020. We willen uiteraard ook dat onze cursisten en medewerkers gezond blijven! Mocht dit veranderen/verlengd worden, zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen. Graag bedanken wij jullie voor het begrip en verwelkomen we jullie weer zodra we...
Lees meer
GLORY 74 was een groot succes
GLORY 74 was een groot succes
Glory 74 - Colission 2 was a succes and a great ending of 2019. Glory 74 was a huge event last weekend in Arnhem, Ho...
Lees meer