Laatste nieuws

Vanavond verdedigt Marat Grigorian zijn lightweight wereldtitel

Vanavond vecht Marat Grigorian voor het eerst om zijn wereldtitel te verdedigen bij GLORY 69 in Dusseldorf.

Gisteren zijn de weign-ins geweest en vanavond zal hij vechten tegen Tyjan 'The Wonderboy' Beztati. Marat Grigorian heeft een professioneel record van 61-11-1, met 35 KO'sen is momenteel de lightweight wereldkampioen en Tyajani 'The Wonderboy' Beztati heeft een record van 19-3, met 6 KO's.

Marat Grigorian won de titel begin dit jaar van Sitthichai.

Het titel gevecht zal bestaan uit 5 rondes. Dit is de eerste keer dat Grigorian en Beztati tegenover elkaar in de ring staan.

 

Vanavond verdedigt Marat Grigorian zijn lightweight wereldtitel
Vanavond verdedigt Marat Grigorian zijn lightweight wereldtitel

Nicky Hemmers
Nicky Hemmers
Gym owner
Laatste nieuws
Hemmers & Hendriks
Vanaf vandaag te zien op Veronica Fight. In de nieuwe serie 'Hemmers & Hendriks' spreekt Hélène Hendriks met Cor Hemmers over zijn carrière in het kickboksen en alle hoogtepunten uit de GLORY-geschiedenis. Volg het via youtube of bekijk het filmpje hieronder.
Lees meer
Update: Hemmers Gym tijdelijk gesloten
Op advies van het RIVM , NOC/NSF aangaande het corona virus zijn wij helaas genoodzaakt om de sportschool gesloten te houden tot 28 april 2020. We willen uiteraard ook dat onze cursisten en medewerkers gezond blijven! Mocht dit veranderen/verlengd worden, zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen. Graag bedanken wij jullie voor het begrip en verwelkomen we jull...
Lees meer
Hemmers Gym tijdelijk gesloten
Op advies van het RIVM , NOC/NSF aangaande het corona virus zijn wij helaas genoodzaakt om de sportschool te sluiten tot 6 april 2020. We willen uiteraard ook dat onze cursisten en medewerkers gezond blijven! Mocht dit veranderen/verlengd worden, zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen. Graag bedanken wij jullie voor het begrip en verwelkomen we jullie weer zodra we...
Lees meer
GLORY 74 was een groot succes
GLORY 74 was een groot succes
Glory 74 - Colission 2 was a succes and a great ending of 2019. Glory 74 was a huge event last weekend in Arnhem, Ho...
Lees meer