Laatste nieuws

Jamal Ben Saddik winnaar door TKO en Miles Simson winnaar met een KO bij GLORY 59

Ben Saddik, Brahim Kallah en Miles Simson vochten alle drie bij GLORY 59 in Amsterdam.

Brahim Kallah vocht tegen Robbie Hageman, ze hadden allebei hun debuut bij Glory. Brahim vocht voor Marocco en Robbie voor Nederland. Brahim heeft 55 professionele gevechten op zijn naam met een win percentage van 91% en een KO percentage van 66%. Hageman heeft 62 professionele gevechten op zijn naam met een win percentage van 64% en een KO percentage van 17%. Zowl Kallah als Hageman begonnnen het gevecht met een paar goede stoten. Kallah gaf ook een aantal flying knees in de eerste ronde. Hageman won de eerste ronde. In de tweede ronde gaf hij nog een aantal indrukkende flying knees en liet hij veel power zien, maar hij ging 1x neer door een switch knee van Hageman. Hageman won ook de tweede ronde, wat betekende dat Kallah een knock out nodig had in de laatste ronde. Hij begon de laatste ronde met een goede lowkick en zette goed druk op Hageman. Kallah had een paar hele mooie momenten in het gevecht, maar helaas won Hageman het gevecht met punten. 

Miles Simson is #12 in de Weltherweight Ranking en vocht tegen Kevin Hessling. Miles Simson vocht voor Suriname en Kevin Hessling voor Nederland. Miles heeft 77 professionele gevechten op zijn naam met een win percentage van 83% en een KO percentage van 39%. Hessling heeft 15 professionele gevechten op zijn naam en een win percentage van 80% en een KO percentage van 25%. Hessling begon het gevecht met goede kick, maar Simson was leidend in het gevecht en knocked out Hessling binnen de eerste minuut van de eerste ronde en won daarmee het gevecht!

Brahim Kallah en Miles Simson vochten beide in de Prelims. Je kunt de video hier bekijken:

Ben Saddik vocht vandaag tegen Marshall bij GLORY 59 in Amsterdam.

Ben Saddik was #7 in de Heavyweight Glory Ranking met een record van 7-6-0 (3 KO) en vocht tegen Marshall #3 in de Heavyweight Glory Ranking met een record van 4-2-0 (2 KO). Jamal vocht voor Marocco en Marshall vocht voor Curacao.

Jamal 'the goliath' Ben Saddik deelde flinken stoten uit en de eerste knockdown met een counter was binnen 15 seconden. Kort daarna volgde de 2e knock down. En binnen de eerste minuut van de eerste ronde volgde de 3e knock down. 

Hiermee wint Jamal Ben Saddik dit gevecht met een TKO (Technical Knock out).

Na zijn gevecht werd Badr Hari door Jamal uitgedaagd voor een gevecht. In het interview met Jamal na het gevecht laat hij weten dat hij hoopt dat het gevecht snel zal plaats vinden en dat ze de fans een mooi gevecht kunnen laten zien.

Bekijk het gevecht hier:

 

Jamal Ben Saddik winnaar door TKO en Miles Simson winnaar met een KO bij GLORY 59

Nicky Hemmers
Nicky Hemmers
Gym owner
Laatste nieuws
Hemmers & Hendriks
Vanaf vandaag te zien op Veronica Fight. In de nieuwe serie 'Hemmers & Hendriks' spreekt Hélène Hendriks met Cor Hemmers over zijn carrière in het kickboksen en alle hoogtepunten uit de GLORY-geschiedenis. Volg het via youtube of bekijk het filmpje hieronder.
Lees meer
GLORY 74 was een groot succes
GLORY 74 was een groot succes
Glory 74 - Colission 2 was a succes and a great ending of 2019. Glory 74 was a huge event last weekend in Arnhem, Ho...
Lees meer
Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw verdedigen op zaterdag 7 december
Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw ve...
Op 7 December zal Marat Grigorian zijn wereldtitel voor de tweede keer verdedigen bij Glory 73 in Shenzhen. Hij won ...
Lees meer
Marat Grigorian is nog steeds de lightweight kampioen!
Marat Grigorian is nog steeds de lightweight ka...
Marat Grigorian verdedigde vanavond zijn wereldtitel Beztati. Marat Grigorian heeft een professioneel ...
Lees meer