Laatste nieuws

Kickboxgala in Ridderkerk

Vandaag hebben we weer een gala gehad in ridderkerk. Zes van onze jongens mochten de ring betreden.

Als eerst was Anouar aan de beurt.
Anouar vocht tegen een jongen die 2 jaar ouder was, anouar had wat gewichtsvoordeel en veel minder ervaring dus zo werden de verschillen naast elkaar gelegd en beide jongens wilden gewoon knokken. Anouar begon gelijk heel sterk en bepaalde de afstand in de ring, maar hij sloeg zijn tegenstander een paar keer tegen het hoofd waardoor hij in de eerste ronde een punt aftrek kreeg. Anouar kreeg de opdracht om na iedere trap en combinatie zijn knie te gebruiken. Dat deed hij en plaatste zijn knie zonder pardon op de lever van zn tegenstander die niet meer omhoog kwam en anouar deze partij in de eerste ronde door middel van KO won. De jury noemde het overigens het geweld uit de blauwe hoek!

Als tweede was Diego Gubbels aan de beurt.
Hij vocht zijn eerste partij. Het ging gelijk op wat dat betreft, alleen maakte zijn tegenstander net wat meer trappen en daardoor de partij naar zich toe trok. Diego weet wat hij beter kon doen en we gaan weer door trainen voor de volgende partij!

Als derde vocht Noah Tahiri.
Noah vocht zijn eerste partij zonder bescherming. Noah zette meteen zijn tegenstander onder druk met zware stoten naar het hoofd, in de hoek vertelde we hem dat hij niet meteen zn kruit moet verschieten en iets gecontroleerder te werk moest gaan. Dit deed hij tot begin van de derde ronde waardoor het weer een slachtpartij werd van beide kanten. Noah heeft gewonnen op punten door split decision.

Na de pauze was het de beurt aan Levi Benda.
Levi vocht tegen een jongen die sterk naar voren kwam en levi flink onder druk zette en tegen de touwen wilden houden. Hier hadden we een mooie oplossing voor door hem steeds op te vangen met een knie of middentrap, dit werkte goed alleen iet wat te laat. Ook levi weet wat hem te doen staat voor de volgende partij.
Levi verloor op split decision

Na levi was meteen onze vijfde vechter Quinten Waas aan de beurt.
Quinten vocht tegen een jongen die heel veel kilos was afgevallen. Dit was de partij van de avond want wat een partij hebben ze samen weg gezet en wat een techniek van beide! Deze partij kon alle kanten op gaan. De jury kon ook niet kiezen en eindigde de partij dus in onbeslist!

Daarna kwam onze laatste van de avond Abdelilah Azzouzi die een C 4-mans toernooi vocht. Stond tegen een rechts voor jongen maar abdelilah liet hem meteen ze power voelen en liep op een paar goede stoten van Abdelilah waar door hij flink was aangeslagen. Het krachtsverschil was te groot volgends ze trainer. Abdelilah won door opgave en ging door naar de finale

Abdelilah vocht in de finale tegen een stuk langere jongen die kwam om te knokken.
Dit was meteen vanaf ronde 1 een slachtpartij van beide kanten maar het was abdelilah die beter door kwam met zn power en combinaties en deze partij winnend wist af te sluiten en tevens ook de winnaar van het toernooi werd!

Nicky Hemmers
Nicky Hemmers
Gym owner
Laatste nieuws
Hemmers & Hendriks
Vanaf vandaag te zien op Veronica Fight. In de nieuwe serie 'Hemmers & Hendriks' spreekt Hélène Hendriks met Cor Hemmers over zijn carrière in het kickboksen en alle hoogtepunten uit de GLORY-geschiedenis. Volg het via youtube of bekijk het filmpje hieronder.
Lees meer
GLORY 74 was een groot succes
GLORY 74 was een groot succes
Glory 74 - Colission 2 was a succes and a great ending of 2019. Glory 74 was a huge event last weekend in Arnhem, Ho...
Lees meer
Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw verdedigen op zaterdag 7 december
Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw ve...
Op 7 December zal Marat Grigorian zijn wereldtitel voor de tweede keer verdedigen bij Glory 73 in Shenzhen. Hij won ...
Lees meer
Marat Grigorian is nog steeds de lightweight kampioen!
Marat Grigorian is nog steeds de lightweight ka...
Marat Grigorian verdedigde vanavond zijn wereldtitel Beztati. Marat Grigorian heeft een professioneel ...
Lees meer