Laatste nieuws

Ramon Dekkers bij Glory Kickboxing: Time to fight

Elke vrijdagavond kun je Glory Kickboxing: Time to fight kijken op TV bij Veronica.

Het programma wordt gepresenteerd door Hélene Hendriks en Remy Bonjasky die een kijkje achter ded schermen nemen bij Glory. Deze week was Cor Hemmers te gast bij het programma.

Er werden diverse vechters besproken, maar ook Ramon Dekkers. Hiervoor bezochten ze Hemmers Gym voor een interview met Cor Hemmers, Nick Hemmers and Carlo Dekkers.

Cor vertelt hoe Ramon op 15 jarige leeftijd zijn sportschool in kwam lopen in 1984. Hij was een erg explosieve vechter en had goede stootkracht. Ramon's moeder kwam ook altijd op de sportschool en is uiteindelijk getrouwd met Cor Hemmers, wie toen de stiefvader werd van Ramon and Carlo. Daarnaast kregen ze ook samen een zoon, Nick Hemmers. Doordat Ramon en Cor samenwoonde, spraken ze elke dag over kickboxen. 

Ramon Dekkers was een groot talent en al kon zijn jongere broer Carlo niet meer tegen hem sparen, ook Nick heeft maar 2x tegen hem gespard, hij was dan ook veelste goed. Ramon vocht veel gevechten in Nederland en won elk gevocht met een knockout. Zijn eerste internationale gevecht was in Frankrijk. Kort daarna was het eerste sateliet evenement, uitgezonden van Amsterdam, te zien over de hele wereld in 1990. Deze werd ook uitgezonden in Thailand, waar ze op zoek waren naar een tegenstander voor hun huidige kampioen. Ramon sloeg hem in de eerste ronde al knockout. Ook zijn tweede gevecht in Thailand was een succes. Daar won hij de Ramon Dekkers Trophy. Deze trophy wordt nu ook gebruikt bij Glory voor alle nieuwe talenten.
 
Ramon Dekkers was en is nog steeds een grote kickboxlegende!
Hij was maar liefst 8x wereldkampioen en heeft kickboxen de wereld in geholpen.
Ramon Dekkers bij Glory Kickboxing: Time to fight

Cor Hemmers
Cor Hemmers
Founder Hemmers Gym
Laatste nieuws
Hemmers & Hendriks
Vanaf vandaag te zien op Veronica Fight. In de nieuwe serie 'Hemmers & Hendriks' spreekt Hélène Hendriks met Cor Hemmers over zijn carrière in het kickboksen en alle hoogtepunten uit de GLORY-geschiedenis. Volg het via youtube of bekijk het filmpje hieronder.
Lees meer
GLORY 74 was een groot succes
GLORY 74 was een groot succes
Glory 74 - Colission 2 was a succes and a great ending of 2019. Glory 74 was a huge event last weekend in Arnhem, Ho...
Lees meer
Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw verdedigen op zaterdag 7 december
Marat Grigorian zal zijn wereldtitel opnieuw ve...
Op 7 December zal Marat Grigorian zijn wereldtitel voor de tweede keer verdedigen bij Glory 73 in Shenzhen. Hij won ...
Lees meer
Marat Grigorian is nog steeds de lightweight kampioen!
Marat Grigorian is nog steeds de lightweight ka...
Marat Grigorian verdedigde vanavond zijn wereldtitel Beztati. Marat Grigorian heeft een professioneel ...
Lees meer