Latest news

Cor and Nick Hemmers celebrate 35 years Hemmers Gym Breda

Cor en Nick Hemmers staan dit jaar 35 jaar aan de top in de kickbokswereld. Opgericht door Cor Hemmers in 1984, voert zijn zoon Nick sinds 2012 de scepter over Nederlands oudste kickboksschool van Nederland, Hemmers Gym in Breda. Met het 35-jarig bestaan van Hemmers Gym deze maand, blikken Cor en Nick Hemmers met een speciaal jubileum magazine terug op de behaalde successen aan de top van het Muay Thai- en kickboksen: te zien op http://www.nickhemmers.com/mobile/index.html

Cor Hemmers: “Het Nederlandse kickboksen is een begrip geworden in de hele vechtsportwereld, ook in het MMA. Als ik terugkijk op de afgelopen 35 jaar hebben Ramon Dekkers en ik toch wel aan de bakermat gestaan van het hedendaagse kickboksen...”

Nick Hemmers vult aan: “Ik ben letterlijk geboren in de kickbokssport. Mijn vader en broer waren legendarische pioniers. Ik doe mijn best om die traditie voort te zetten. Mijn recente debuut in de UFC opent nieuwe perspectieven voor mijzelf in het MMA.”

Een van de bekende vechters van Hemmers Gym is GLORY Lightweight Champion Marat Grigorian, die zondag 12 oktober opnieuw zijn titel verdedigt tijdens GLORY 69 Düsseldorf. Grigorian is in zijn gewichtsklasse de absolute wereldtop en is de zoveelste kampioen die het Bredase Hemmers Kickboxing Instituut de laatste 35 jaar heeft afgeleverd.

www.nickhemmers.com

Door: Triple P Entertainment | Pauline Verhoeven - 8 oktober 2019

Cor and Nick Hemmers celebrate 35 years Hemmers Gym Breda

Cor Hemmers
Cor Hemmers
Founder Hemmers Gym
Latest news
Hemmers & Hendriks
You can watch Hemmers & Hendriks starting today on Veronica Fight. In this new show called 'Hemmers & Hendriks', Hélène Hendriks talks to Cor Hemmers about his kickboxing carreer and all the highlights from the GLORY-history. Watch it on youtube or watch the video here below.
Read more
GLORY 74 - Colission 2 was a success
GLORY 74 - Colission 2 was a success
Glory 74 - Colission 2 was a succes and a great ending of 2019. Glory 74 was a huge event last weekend in Arnhem, Ho...
Read more
Marat Grigorian will defend his worldtitle for the second time on the 7th of December
Marat Grigorian will defend his worldtitle for ...
On the 7th of December Marat Grigorian will defend his worldtitle for the second time at Glory 73 in Shenzhen. He wo...
Read more
Marat Grigorian is still the lightweight champion
Marat Grigorian is still the lightweight champion
Marat Grigorian defended his wordtitle tonight against Beztati.  Marat Grigorian has a...
Read more