Maak kennis met onze assistent trainers

ADRIE VAN HELDEN

Adrie van Helden is 63 jaar en al bij Hemmers Gym te vinden vanaf de oprichting van de Gym in 1984. Adrie is reeds 47 jaar actief als bokser, heeft 124 wedstrijden gevochten en is vier keer Zuid-Nederlands kampioen geworden. Bij Hemmers Gym is hij enkele keren per week met passie bezig om onze leden bokstechnieken bij te brengen en hun conditie naar een hoger level te brengen. 

SAMIR BOUKHIDOUS
Samir Boukhidous was professioneel Middleweight kickbokser en vocht 45 partijen waarvan hij er 37 gewonnen heeft. Samir werd WFCA Nederlands en Europees kampioen en werd in 2008 uitgeroepen tot Vlaardings sportman van het jaar. Die titel gebruikte hij om een voorbeeldfunctie te zijn voor de jeugd. Sinds drie jaar traint hij bij Hemmers Gym en assisteert hij onze leden op de pads.

PRISCILLA VERGOUWEN

Priscilla Vergouwen is 31 jaar en al een behoorlijke tijd actief in de vechtsport. Zij traint vanaf haar vroege jeugdjaren bij Hemmers Gym en heeft 25 partijen gevochten in de B-klasse dames. Zij geeft les aan onze junioren en aspirant deelnemers van 7-15 jaar. 

TOMMY DIECKMANN

Tommy Dieckmann is 27 jaar en professioneel A-klasse vechter bij Hemmers Gym. Tommy vocht 45 partijen, waarvan 35 gewonnen. Tommy is allround assistent trainer en vervangt daarmee Nick bij afwezigheid. 

THEO DOUMA

Theo Douma is 42 jaar en is ook hij is lid van de Hemmers Gym Family sinds de oprichting in 1984, toen hij zelf nog een kleine jongen was. Naast het kickboxen heeft Theo ook wedstrijden gevochten in de K-1, de eerste was in 2002. Als kickboxer vocht hij 20 wedstrijden in de A-klasse, waarvan 16 gewonnen. Theo verzorgt onze pads-training sinds vier jaar en doet dit met veel passie. Hij is bijna dagelijks te vinden bij Hemmers Gym. 

FILIP VERLINDEN

Filip Verlinden is 33 jaar en begon zijn kickboxing carriere bij Hemmers Gym als jonge knul, in het kielzog van zijn vader die destijds zelf bij Hemmers Gym trainde. Filip is een professioneel A-klasse vechter en heeft 60 wedstrijden gevochten, waarvan 44 gewonnen. Filip is allround trainer bij Hemmers Gym. 

AIMEN EL HATRI

Aimen is met zijn 20 jaar onze jongste assistent trainer. Aimen vocht reeds 20 wedstrijden in de categorie nieuwelingen en junioren. 
Hij heeft veel ervaring met les geven aan de jeugd en traint dan ook onze junioren van 7 - 15 jaar samen met  Abdul en Priscilla. 

Abdul Tahiri

ABDUL TAHIRI

Abdul is verantwoordelijk voor de training van de jeugd, samen met Aimen en Priscilla.