HemmersGym

Hemmers Gym is gevestigd aan de Industriekade 14 in Breda, Nederland. De Gym ligt op 2 minuten loopafstand van het Centraal treinstation Breda. Breda Centraal is met directe trein verbinding te bereiken vanaf Luchthaven Amsterdam Schiphol in slechts 50 minuten. De Gym is een typische "Old School" Fighters Gym met een atmosfeer van noeste trainings arbeid en fighting spirit. Vele Kampioenen en Legendes trainen en trainden by Hemmers Gym. Hemmers Gym kijkt terug op 32 jaar ervaring in de Muay Thai en Kickboxing Sport. Wij verzorgen trainingen en opleidingen voor recreanten, nieuwelingen, amateur wedstrijd sporters, kandidaat leraren tot aan de professionele atleet van wereld niveau.

Alhoewel de sport een individuele sport is kenmerkt Hemmers Gym zich door zijn familiaire band tussen haar sporters en atleten. De zogenaamde Hemmers Gym Family vormt een hecht team van sporters die in de dojo  no nonsense met elkaar trainen en elkaar niet ontzien maar buiten de dojo respect en vriendschap naar elkaar tonen. 

 

HEMMERS GYM BRAZILIE

Sinds Juli 2015 is er ook een licensed Hemmers Gym geopend in Brazilie, RUA NORBERTO DE BRITO, 2085 - CENTRO 83005-290, SÃO JOSÉ DOS PINHAIS BRonder leiding van Julio Borges.
Telefoon 00553035-6419, email: hemmersgym@outlook.com.

 Klik hier voor meer info 

De Academie Hemmers Gym Brazilië is een traditionele 100% Academie voor martial arts. De Master van de Franchise is Julio Borges, al sinds zijn komst naar het land. Onze leerkrachten welke erkende lessen geven zijn Maykol Lyra, Juliano Borges, Mábio laguna, Osmar Milk, Paulinho Joker, Diego de Silva, Francis, Everton, Ariel Machado en Wellington Uega.

Julio Borges was zelf een succesvol een professioneel Thai-Kickbokser  en heeft een jaren lange stage doorlopen bij Hemmers Gym in Breda, Nederland onder leiding van Cor Hemmers en Ramon Dekkers. Hemmers Gym Brazilie heeft inmiddels al diverse professionele vechters voortgebracht als Jhonata Diniz, Jonatan Oliveira, Maykol Yurk, Ariel Machado etc.