The Owner NICK HEMMERS

Nick Hemmers eigenaar van de Gym


Nick Hemmers, geboren 14 september 1988 is de huidige eigenaar van Hemmers Gym en ook de trainer en manager van het Hemmers Pro Team. Hoewel relatief jong (28 jaar) is Nick Hemmers al zijn hele leven actief in de Sport. Je zou kunnen zeggen dat hij werd geboren in de Gym. Nick Hemmers is de jongste zoon van Cor Hemmers en hij is de jongste broer van de legendarische vechter Ramon Dekkers. Carlo is de middelste van de drie broers. Nick Hemmers was zelf ook een actieve kickbokser. Na de A-klasse te hebben bereikt stopte hij om zijn carrière voort te zetten als een fulltime kickboxing trainer. Komende uit deze legendarische Muay Thai en kickboxing familie, nam Nick Hemmers de taak over om door te gaan met de erfenis en de spirit van de beroemde Hemmers Gym.

 

Na de middelbare school ging Nick naar de Sports Academy CIOS. (Centraal Instituut voor Onderwijs Sport Leaders in Nederland) en begon hij als trainer van de junior en aspirant-leden om door te gaan in 2011 als de Hoofdtrainer, coach en manager van het professionele wedstrijdteam van Hemmers Gym. Nick Hemmers wordt bijgestaan door 8 volwaardige assistent-coaches.

Ondertussen heeft Nick Hemmers de algehele leiding van een door hemzelf ontwikkeld professioneel team dat zijn diensten levert in de hele wereld en samenwerkt met alle belangrijke en grote Muay Thai Kickboxing en organisaties.